Fisher & Paykel
– myAirvo 2 –
Sistem cu flux ridicat de aer 2 – 60 litri/min umidificat, încălzit

Gama de dispozitive AIRVO 2 permite tranziția acasă la pacient a terapiei Optiflow de la zonele critice sau non-critice ale spitalului. Debitele de aer Încălzit și umidificat % pot fi livrate până la 60 L / min. Clinicienii pot controla debitul maxim și fracțiunea de oxigen inspirat (FiO₂) livrat de dispozitiv pentru a se potrivi cerințelor lor în zone non-critice.

Transportabil
Un sistem cu un generator de debit încorporat înseamnă că nu este nevoie de un compresor de aer zgomotos și greu pentru a utiliza Airvo 2 pentru transport. Adăugați un UPS și sunteți gata de plecare.

Gama largă de debit
Un interval larg de debit (2 până la 60 L/min) permite transportul pacienților din cele mai acute medii (ATI și ED) la domiciliu.

1. Oxigen controlat

Adăugați și titrați oxigenul separat de debit.

De la 21% (aerul camerei) la 100%.

FiO₂ afișat pe ecran.

2. 93% mai puțin condens

Tub respirator încălzit AirSpiral™ cu fire încălzite cu spirală duală integrată și senzor de temperatură.

Nu sunt necesare sonde de temperatură sau adaptoare separate.

3. Temperatura reglabilă

Trei setări de temperatură: 37°, 34°, 31° C.

Notă:
Conținutul www.oxigenasist.ro cu referire la informații medicale și de tratament sunt de natură generală, ele nu pot substitui consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale. Vă sfătuim să consultați fie medicul Dvs., fie unul dintre medicii specialiști recomandați de noi.