Fisher&Paykel
– myAirvo 2 –
Sistem de umidificare cu flux ridicat de aer
2 – 60 litri/min

Gama de dispozitive AIRVO 2 permite tranziția acasă la pacient a terapiei Optiflow de la zonele critice sau non-critice ale spitalului. Debitele de aer Încălzit și umidificat pot fi livrate până la 60 L/min. Clinicienii pot controla debitul maxim și fracțiunea de oxigen inspirat (FiO₂) livrat de dispozitiv pentru a se potrivi cerințelor lor în zone non-critice.

Transportabil
Un sistem cu un generator de debit încorporat înseamnă că nu este nevoie de un compresor de aer zgomotos și greu pentru a utiliza myAirvo 2 pentru transport. Adăugați un UPS și sunteți gata de plecare.

Gama largă de debit
Un interval larg de debit (2 până la 60 L/min) permite transportul pacienților din cele mai acute medii (ATI și ED) la domiciliu.

Debit ajustabil de până la 60 L/min

Generatorul de flux integrat al aparatului myAirvo 2 livrează aer încălzit și umidificat cu debite cuprinse între 2 și 60 L/min, în funcție de necesarul pacientului. Display-ul color și butoanele cu pictograme intuitive fac ca folosirea dispozitivului să fie foarte ușoară. Ecranul afișează informații în timp real despre temperatură, debit și fracția de oxigen inspirată (FiO2).

Image
Image

Furtun încălzit AirSpiral™ și dezinfecție automată

Tuburile AirSpiral™ conțin două elemente spiralate – o spirală de încălzire pentru a încălzi aerul care trece prin tub și o izolație pentru a proteja aerul încălzit din tub de variațiile de temperatură din afara tubului. Împreună cu myAirvo 2, AirSpiral™ reduce condensul cu 93% pentru a asigura aer cald, umidificat, livrat către pacient fără picături de apă sau zgomote enervante.

Rezervorul de apă reutilizabil HC360 folosit împreună cu myAirvo 2 are o capacitate maximă de 600 ml. Mai mult decât atât, baza acestuia din oțel inoxidabil se poate detașa pentru a putea igieniza mai ușor rezervorul. HC360 poate fi curățat și în mașina de spălat vase.

Kit-ul de dezinfecție special conceput pentru myAirvo 2 asigură o dezinfecție de nivel ridicat, protejând pacientul de infecțiile fungice sau bacteriene. Tot procesul este complet automat – doar se conectează furtunul conform instrucțiunilor iar de restul se ocupă myAirvo 2 și kit-ul de dezinfecție.

Image
Image
Image

Canulele Nazale OptiFlow+

Image

Canula nazală special concepută pentru myAirvo 2 – OptiFlow+ – are o bază concavă iar împreună cu vârfurile conturate foarte moi sporesc confortul pacientului în jurul septului și al nărilor, făcând terapia mult mai ușor de suportat. Tampoanele moi pentru obraz cresc stabilitatea și reduc presiunea pe față; o clemă integrată pentru banda de susținere ține tubul la distanță de gura pacientului pentru a simplifica mâncatul, băutul sau comunicarea cu cei din jur.

Canulele nazale OptiFlow+ sunt disponibile în trei mărimi: Small, Medium și Large – pentru a se potrivi oricărui utilizator.

Compatibil cu oxigen adițional

Dispozitivul myAirvo 2 este compatibil cu oxigen adițional, furnizat de către un concentrator de oxigen, butelie de oxigen sau direct din sursa din perete a spitalului/clinicii, în cazul în care este nevoie. Oxigenul adițional se conectează prin intermediul unui adaptor ușor de folosit. Senzorul ultra-sonic al myAirvo 2 măsoară și calibrează automat oxigenul furnizat, fără a fi nevoie de setări suplimentare sau intervenția unui tehnician. Consultați medicul specialist înainte de a începe terapia High-Flow cu oxigen adițional, pentru a afla dacă este potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Pentru ofertă de preț sau informații suplimentare, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: ✆ 0720 008 891
Notă:
Conținutul www.oxigenasist.ro cu referire la informații medicale și de tratament sunt de natură generală, ele nu pot substitui consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale. Vă sfătuim să consultați fie medicul Dvs., fie unul dintre medicii specialiști recomandați de noi.