Noul aparat Fisher&Pykel SleepStyle AutoCpap cu Umidificator Încălzit Integrat se caracterizeaza prin includerea celor mai avansate tehnologii clinice și in acelasi timp prin simplitate in modul de utilizare a dispozitivului.

SleepStyle este rezultatul „angajamentului Fisher&Paykel” -față de cercetare și formare clinică continuă ce face posibilă înțelegerea mai buna a cerințelor pacientului și alegerea celor mai bune soluții terapeutice.

GARANTIE 2 Ani. Oxigen Asist este Distribuitor Autorizat Fisher&Payker

Preturi la www.CpapShop.ro

Caracteristici cheie

    Silentios, compact și discret

    Sursa de Alimentare și Umidificatorul au fost integrate pe deplin. Cu noul SleepSyle poti uita de transformatorul separat sau umidificatorul separat care poate ocupa mult spatiu pe noptiera sau in geanta de voiaj ca in cazul aparatelor clasice. Asta pentru a minimiza spațiul ocupat de aparat pe masa de noptieră.

    O Ingrijire a pacientului mai bună

    Design superb, reusind integrarea perfecta a umidificatorului incalzit atat de apreciat in toata lumea. Tehnologii de varf integrate, cum ar fi Functia SenseAwake (unic aparatelor CPAP de la Fisher&Paykel), Expiratory Relief, TermoSmart Tehnology (optional), InfoSmart,etc.

ThermoSmart ™
Umidificarea

Această tehnologie de clasă mondială este echipată cu un furtun de respirație încălzit cu tehnologia AirSpiral ™ proiectată pentru a minimiza condensarea. Algoritmul îmbunătățit oferă o experiență confortabilă de umidificare pentru pacienți.

Cu 20% mai ușoar decât furtunul anterior de respirație, tubul AirSpiral este conceput pentru a reduce tragerea pe mască, pentru a promova confortul și stabilitatea.

Tehnologie SanseAwake de reducere a presiunii receptivă.

Unic in terapia Cpap , Fisher & Paykel a patentat ”Tehnologia SenceAwake”. Rolul Tehnologiei ”Sence Awake” (aparatul sesizeaza trezirea) este de a oferii in general un somn mai bun. Noi toti ne trezim de multe ori in timpul somnului si de cele mai multe ori fara sa realizam.

”Discomfortul in terapia CPAP” apare exact in aceste momente de trezire pe parcursul somnului, pacientul trezindu-se in mijlocul terapiei. ”Sence Awake” intervine promt, inainte de trezire si reduce presiunea la un nivel confortabil. Acest lucru va ajuta sa va reantoarceti la somn si bineanteles la efectuarea terapiei cu cat mai putine treziri constiente sau inconstiente. Acest lucru facilitează revenirea la somn si permite un tratament eficient.

Expiratory Relief

Respirați mai liber
Simțiți confortul cu fiecare respirație. Expiratory relief (Ajutor la expir) este conceput pentru a ușura automat presiunea aerului de fiecare dată când se expiră, pentru a face respirația mai confortabilă. Și când F & P SleepStyle este asociat cu măștile Premiate Fisher&Paykel, puteți fi siguri de o experiență completă.

Aplicatia Gratuita SleepStyle pe telefon te va informa cu datele terapeutice ( AHI,Scurgeri Masca, ETC)

Folosind aplicația SleepStyle și Web * , puteți accesa datele de somn instantaneu și puteți urmări progresul terapiei CPAP. Cu alerte despre problemele frecvente ale terapiei cu CPAP și sfaturi utile, sunteți abilitat să vă ocupați de somn.

Instructiuni Generale

Vizualizare date Terapie

Ajustarea Umiditatii

Instructiuni curatare

 

Nota:
Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantie si certificat de conformitate CE . Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori..

Oxigen Asist
Tel:072 000 8891

Livrare la Domiciliu!
Unde și Cum Livrăm ?