Noul aparat Fisher&Paykel SleepStyle AutoCpap cu Umidificator Încălzit Integrat se caracterizeaza prin includerea celor mai avansate tehnologii clinice și in acelasi timp prin simplitate in modul de utilizare a dispozitivului.

SleepStyle este rezultatul „angajamentului Fisher&Paykel” – față de cercetare și formare clinică continuă ce face posibilă înțelegerea mai buna a cerințelor pacientului și alegerea celor mai bune soluții terapeutice.

GARANTIE 2 Ani. Oxigen Asist este Distribuitor Autorizat Fisher&Paykel

Preturi la www.CpapShop.ro

Caracteristici cheie

Silențios, compact și discret

Sursa de Alimentare și Umidificatorul au fost integrate pe deplin. Cu noul SleepStyle poți uita de transformatorul sau umidificatorul separat care pot ocupa mult spațiu pe noptieră sau în geanta de voiaj ca în cazul aparatelor clasice. Asta pentru a minimiza spațiul ocupat de aparat pe noptieră.

O îngrijire mai bună a pacientului

Design superb, reușind integrarea perfectă a umidificatorului încălzit atât de apreciat în toată lumea. Tehnologii de vârf integrate, cum ar fi Funcția SenseAwake (unic aparatelor CPAP de la Fisher&Paykel), Expiratory Relief, ThermoSmart Tehnology (optional), InfoSmart, etc.

ThermoSmart™

Această tehnologie de clasă mondială este echipată cu un furtun de respirație încălzit cu tehnologia AirSpiral™ proiectată pentru a minimiza condensarea. Algoritmul îmbunătățit oferă o experiență confortabilă de umidificare pentru pacienți.

Cu 20% mai ușor decât furtunul anterior de respirație, tubul AirSpiral este conceput pentru a reduce tragerea pe mască, pentru a promova confortul și stabilitatea.

Tehnologie SenseAwake de reducere a presiunii

Unic în terapia CPAP, Fisher & Paykel a patentat ”Tehnologia SenseAwake”. Rolul Tehnologiei ”SenseAwake” (aparatul sesizeaza trezirea) este de a oferi în general un somn mai bun. Noi toți ne trezim de multe ori în timpul somnului și de cele mai multe ori fără să realizăm.

”Discomfortul în terapia CPAP” apare exact în aceste momente de trezire pe parcursul somnului, pacientul trezindu-se în mijlocul terapiei. ”Sense Awake” intervine prompt, înainte de trezire și reduce presiunea până la un nivel confortabil. Acest lucru vă ajută să vă reîntoarceți la somn și bineînțeles la efectuarea terapiei cu cât mai puține treziri conștiente sau inconștiente. Acest lucru facilitează revenirea la somn și permite un tratament eficient.

Expiratory Relief

Respirați mai liber
Simțiți confortul cu fiecare respirație. Expiratory relief (Ajutor la expir) este conceput pentru a ușura automat presiunea aerului de fiecare dată când se expiră, pentru a face respirația mai confortabilă. Și când F & P SleepStyle este asociat cu măștile Premiate Fisher&Paykel, puteți fi siguri de o experiență completă.

Aplicația Gratuită SleepStyle pe telefon te va informa cu datele terapeutice (AHI, Scurgeri Mască, etc.)

Folosind aplicația SleepStyle sau Web*, puteți accesa datele din timpul somnului instantaneu și puteți urmări progresul terapiei CPAP. Cu alerte despre problemele frecvente ale terapiei cu CPAP și sfaturi utile, sunteți abilitat să vă ocupați de somn.

Instructiuni Generale

Vizualizare date Terapie

Ajustarea Umiditatii

Instructiuni curatare

 

Nota:
Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantie si certificat de conformitate CE . Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori..

Oxigen Asist
Tel:072 000 8891

Livrare la Domiciliu!
Unde și Cum Livrăm ?