Aparat cpap / AutoCPAP F&P ICON + inteligent în interior, cu tehnologii de ultima generatie dotat cu un sistem personalizat si confortabil pentru tratamentul OSA.

O Ingrijire a pacientului mai bună. – O gama completă de tehnologii clinice Fisher & Paykel Healthcare sunt integrate într-o singură unitate elegantă, ușor de utilizat, ICON + ofera o mai buna ingrijire pacientului si eficienta tratamentului.

Preturi la www.CpapShop.ro

Caracteristici cheie

  Simplitate in utilizare

  F & P + ICON serie oferă un acces ușor la cele trei setări de terapie cel mai frecvent utilizate (on / off, rampă, umiditate) . Dispozitivul poate fi utilizat împreună cu măști F & P .

  O Ingrijire a pacientului mai bună

  O gama completă de tehnologii clinice Fisher & Paykel Healthcare sunt integrate într-o singură unitate elegantă, ușor de utilizat, ICON + ofera o mai buna ingrijire pacientului si eficienta tratamentului.

Mai multe umiditate.
Mai mult confort.

ThermoSmart Tehnologia este în prim-planul filozofiei de umidificarea Fisher & Paykel Healthcare, și este compatibila cu fiecare model al ICON F & P + familie.Această tehnologie include un algoritm de umidificarea avansat și un tub de respiratie incalzit, ambele de lucruri pentru a asigura o umiditate optimă și reducerea condensului.

Tehnologie de reducere a
presiunii receptivă.

Unic in terapia Cpap , Fisher & Paykel a patentat ”Tehnologia SenceAwake”. Rolul Tehnologiei ”Sence Awake” (aparatul sesizeaza trezirea) este de a oferii in general un somn mai bun. Noi toti ne trezim de multe ori in timpul somnului si de cele mai multe ori fara sa realizam.
”Discomfortul in terapia CPAP” apare exact in aceste momente de trezire pe parcursul somnului, pacientul trezindu-se in mijlocul terapiei. ”Sence Awake” intervine promt, inainte de trezire si reduce presiunea la un nivel confortabil. Acest lucru va ajuta sa va reantoarceti la somn si bineanteles la efectuarea terapiei cu cat mai putine treziri constiente sau inconstiente. Acest lucru facilitează revenirea la somn si permite un tratament eficient.

Mai multă comunicare.
Mai multe rezultate.

Preluarea datelor de somn si a tratamentului, în timp util și eficient este esențială pentru a înțelege nevoile pacientului și rezultatele de terapie CPAP. Info Technologies oferă o gamă largă de opțiuni pentru a se prelua si prelucra aceste date.

F & P – ICON+ Componente:

 • Rezervor de apă
 • F & P InfoUSB
 • SmartDial ™
 • Capac Rezervor
 • Sistem de meniu

Rezervor de apă

Rezervor dintr-o singură bucată cu volum de 420 ml de apă, lavabil.

F & P InfoUSB

Port USB permite inregistrarea prin infoUSB a datelor despre pacient
tratament si fluxul respirator.

SmartDial ™

Controalele intuitive permit prin simpla atingerea navigarea in meniu aparatului, si programarea acestuia.

Capac rezervor

Trebuie să fie corect montat pentru furnizarea optimă de presiune. Poate fi, de asemenea, utilizat ca mâner pentru transport.

Meniu Simplu

Pentru o utilizare usoara de catre pacient, si un acces simplu in meniul de programare a tratamentului.

Instructiuni Generale

Ce trebuie sa cunoasteti

Instructiuni curatare

Vizualizarea datelor

Nota:
Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantie si certificat de conformitate CE . Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori..

Oxigen Asist
Tel:072 000 8891

Livrare la Domiciliu!
Unde și Cum Livrăm ?